Rólunk

DIVIN PORCELLO SONKABÁR

A Divin Porcello egy Sonkabár a belváros szívében, ahol három gasztrokultúra találkozik. Egy hely, ahol a spanyol tapas-kultúra keveredik az olasz aperitivok laza életérzésével és a magyar fűszeres  ízekkel. Éttermünket 2012 decemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy egy kicsit formabontó helyet hozzunk létre, egy helyet, ahol  egyaránt jól érezheti magát aki, csak falatozni szeretne, esetleg a három nemzet sonkáit szeretné megkóstolni és összehasonlítani. Betekintést nyerhet az olasz tészták világába és a magyar gasztronómia jellegzetes ízvilágába. Kíváncsi mi a különbség az olasz San Daniele, a spanyol Pata Negra, illetve a magyar klasszikus füstölt mangalica között? Vagy esetleg a magyar paprikás szalámi mellé kóstolna olasz Salame Felinot vagy spanyol Chorizot? Akkor a legjobb helyen jár! Mindezek mellé pedig magyar, olasz és spanyol borok széles palettáját, ajánljuk. Kezdje az estét Aperol spritzzel, spanyol Sherryvel vagy magyar Piros Vilmoskörte pálinkával!