RÓLUNK MONDTÁK

„“2 évig érlelt, 2 hetet füstölt. Ez egy prémium sonka.” -

Geri mesél , mi pedig legszívesebben leülnénk törökülésben a földre, és napokig hallgatnánk a sonkamesét. Szinte füstölt a levegő, körülöttünk „Lego” fatálak. Várjál... Vágódeszka étlap! Zseniális. Már itt le voltam nyűgözve. Barbi és Geri összedobtak nekünk egy nemzetközi sonkatálat, hozzálegózva egy sajttálhoz és megkezdtük utazásunkat internacionális sonkavizekre. Jamón Serrano, Prosciutto Sauris, és Etyeki parasztsonka a piros sarokban, Parenyica, kaukkfüves és chilis sajtmámor a másikban, bónusz paprikával, olívával, és még apró pici erdei gombákat is talál a szemfüles sonkázó a tálakon megbúvó rukkolabokorban. Természetesen jár a kosár friss parasztkenyér, dehát ez alap. A malac motívum elszórva mindenhol a bárban segít feldolgozni hogy ez bizony egy remek állat. Harapsz még egyet a jó Serranóból, és elismerően bólogatsz az állításon. Sonkafetisiszták, tudjátok hol a helyetek!”

 

„A Divin Porcello minőség alapján szűr: amiből határon túlról kell hozni a legjobbat, azt onnan szerzi meg, amiből a hazai is csúcs, azt népszerűsíti a külföldi vendégek körében is. Ennek mentén az ételeket tekintve hangsúlyosabb az olasz és a spanyol ág, a borok soraiban viszont kiemelkedő az ország különböző területeiről származó fajtákból összeállított választék. A minőség a programokat, illetve tematikus esteket tekintve abszolút elsőbbséget élvez a mennyiséghez képest; havi egy különlegesebb éjszakát (Aperitivo) terveznek a jövőben is.”